Team

Lisa, orthopedagoog, NVO en SKJ geregistreerd. Mijn naam is Lisa Don en ik werk als orthopedagoog bij De Asstronaut. Ik kijk graag naar de krachten en behoeften van het kind en het netwerk van het kind. Bij De Asstronaut is er ruimte voor zorg op maat en kunnen de kinderen hun eigen ontwikkeling volgen. Het unieke aan De Asstronaut vind ik dat kinderen met en zonder beperking met en van elkaar kunnen leren.

Miranda, ABA supervisor, RBT.

Miranda, BSc woont samen met haar man in Meerkerk. Ik heb een bachelor diploma in de Kind-en Jeugdpsychologie. Vorig jaar heb ik de opleiding tot Registered Behavior Technician afgerond en ben sinds december 2022 dan ook werkzaam als ABA Supervisor bij de Asstronaut, waar ik sinds september 2021 werkzaam ben. Ik werk met veel plezier met de kids en krijg veel energie van de grote en kleine successen die we op dagelijkse basis behalen.

Emma, BA Kindpsychologie Ik ben Emma, 23 jaar oud en ik woon in Utrecht! Ik heb psychologie gestudeerd in Utrecht en start aankomend jaar de master Kind- en Jeugdpsychologie. Ik werk met heel veel plezier bij de Asstronaut. Ik vind het ontzettend leuk om de kinderen te zien groeien en te kunnen bijdrage aan een fijne schoolomgeving voor de kinderen. In mijn vrije tijd voetbal ik graag en speel dan ook graag een potje voetbal met de kids!

Esther, BA International Business, agile coach, ervaringsdeskundige en oprichter Stichting De Asstronaut. Mijn drijfveer om De Asstronaut op te richten is om kinderen, waaronder mijn zoon, een plek te bieden waar ze mogen leren in kleine stapjes met heel veel plezier. Ik geloof dat elk kind recht heeft op goede zorg i.c.m. met onderwijs elementen. De kinderen bij De Asstronaut zijn leerbaar op hun eigen manier, ik geloof niet in hokjes maar wel dat alle kinderen met elkaar kunnen spelen en van elkaar kunnen leren. Wat mij betreft starten we daar mee op het schoolplein van de basisschool. Ik ben trots op de kinderen bij De Asstronaut en het team dat dagelijks samen met de gezinnen kijkt naar wat mogelijk of nodig is, gedrag analyseert, bijstuurt en een hechte team om de kinderen vormt zodat ze tot ontwikkeling komen in een veilige, mooie setting. Onze kleinschalige, professionele organisatie streeft naar openheid, gezamenlijkheid en vriendelijkheid.

Susan, BA Ecologische Pedagogiek in opleiding. Susan loopt sinds september 2022 stage bij De Asstronaut. Zij begeleidt de kinderen op een energieke, sensitieve wijze waarbij ze kinderen op een heel natuurlijke wijze motiveert om aan doelen te werken, op natuurlijke momenten kinderen vaardigheden aanleert en vooral veel plezier beleeft met de kinderen.

Sanne, BA Social Work in opleiding. Na haar stage succesvol afgerond te hebben in 2022 is Sanne als begeleider blijven werken bij De Asstronaut. Sanne is geduldig, empathisch en heeft een mooie klik met de kinderen. Ze zorgt voor een goede dagstructuur waarin het werken aan individuele vaardigheden afgewisseld wordt met sociale interactie tijdens groepsmomenten. In haar vrije tijd is ze graag in de natuur en rijdt ze paard.

Sabrina, persoonlijk ABA begeleider, heeft veel ervaring met D.T.T. en PRT therapie, onderdelen van de ABA therapie. Ze zorgt tijdens begeleiding voor rust en structuur voor het kind en behaalt doelen met hulp van humor en motivatie van het kind. Sabrina geeft op dinsdag zwemles met twee andere begeleiders. Ze houdt in haar vrije tijd van fitness en leuke dingen ondernemen in Utrecht.

Joelle, Ontwikkelingspsychologe en BCBA, NIP en SKJ geregistreerd. Haar doel is om kinderen en jongeren met autisme en/of een ontwikkelingsachterstand vanuit hun eigen motivatie in beweging te brengen, zodat ze gestimuleerd worden in hun ontwikkeling en nieuwe vaardigheden kunnen leren. De behandeling is doeltreffend, ontwikkelingsgericht en ze vindt het belangrijk dat de omgeving van het kind betrokken wordt bij de behandeling en aangemoedigd om ook met de leerdoelen aan de slag te gaan. Joelle coacht de ABA begeleiders en geef supervisie, faciliteert de interne ABA opleiding en geeft ouderbegeleiding. In mijn vrije tijd houdt ze van wandelen in de natuur en bakken.

Demi, persoonlijk ABA begeleider is sinds 2022 werkzaam bij De Asstronaut en heeft in het verleden met ABA therapie gewerkt. Deze doelgroep is haar passie na een tussenstop in de ouderenzorg. Ze is bezig met de online RBT theorie te bestuderen en is de gebarencoach van onze groep. Ze woont samen met haar partner en haar 1 jarige zoontje tevens is ze fanatiek voelbalster.

Tamara werkt vanaf juni 2023 bij De Asstronaut en is bezig met haar ABA opleiding. Ze heeft een passie voor kinderen en een achtergrond in de kinderopvang. Tamara is sportief, vrolijk, analytisch en gestructureerd. Ze woont samen met haar partner.

T

Foto credits Iris van der Voort