Mega Wandel Marathon 2023

In 2022 heeft ons wandelteam genoten van de 1ste Mega Wandel Marathon van Stichting het Gehandicapte Kind. Er werd een super sponsor bedrag bij elkaar gelopen waardoor Samen naar School Klas de Asstronaut een prachtig digibord aangeschaft heeft. En nog mooier, de kinderen hebben hun 1ste schoolreisje met hun begeleiders naar de Efteling beleefd.

Digibord de Asstronaut

Het wandelteam van Samen naar School Klas de Asstronaut heeft de smaak te pakken en gaat op zaterdag 13 mei met een groter team weer verschillende afstanden lopen. We lopen afstanden van 4, 10, 21 en 42 kilometer!

Samen naar School Klas de Asstronaut (megawandelmarathon.nl)

De opbrengst van ons wandelteam komt voor 75% ten goede aan Samen naar School Klas de Asstronaut en de overige 25% worden geschonken aan Het Gehandicapte Kind zodat zij nieuw op te richten Samen naar School Klassen kunnen ondersteunen.

Door het grote succes vorig jaar hebben wij mooie nieuwe items voor ogen welke we dit jaar met behulp van de MWM en de wandelaars hopelijk kunnen aanschaffen. Sponsor ons, maak dromen waar en wie weet fietsen de kinderen van de Asstronaut na de zomer op twee prachtige tandem fietsen.

Samen naar School Klas de Asstronaut (megawandelmarathon.nl)

  1. Als we 500,- euro ophalen : Sensorisch materiaal zoals een magisch lichtpaneel, glowrollers een regen- of bubbelbuis en ander materiaal waardoor de kinderen zowel kunnen ontwikkelen als ontspannen
  2. Als we 1000,- euro ophalen schaffen we nieuw ontwikkelingsmateriaal aan en gaan we voor een volledig verzorgd uitje naar de Efteling voor kinderen en begeleiders.
  3. Met 5000,- euro kunnen we twee (refurbished) tandems aanschaffen zodat twee begeleiders en twee kinderen op de fiets naar de kinderboerderij, naar de supermarkt of bijvoorbeeld door ons mooie Maximapark kunnen fietsen. De kinderen krijgen beweging, leren onder begeleiding over deelnemen aan het verkeer.

Magisch lichtpaneel

Electrisch duofiets

Electrische co-pilot tandem